Latte macchiato gaat er bij mij altijd wel in en is meteen mijn favoriete koffie.En een korte Productreview.

Als ik ergens ga shoppen dan moet,
ik ook even de tijd maken om ergens
te gaan zitten.
Dan bestel ik vaak mijn,
favoriete koffie Latte macchiato.
Daar kan ik namelijk uren van genieten.
En uhh bij ons in Borne heb je,
de grand café de steeg.
En die hebben heerlijke,
Latte macchiato met stukjes karamel.
Het is zeker de moeite waard om deze,
koffie eens uit te proberen als ze die,
eventueel ook ergens anders hebben.
Echt geloof me als je van koffie houd dan,
weet je niet wat je mist.

3 thoughts on “Latte macchiato gaat er bij mij altijd wel in en is meteen mijn favoriete koffie.En een korte Productreview.

  1. Hoi Nicole, ik bewonder je enorm wat je allemaal doet, knap ook om live te gaan op je filmpjes. Ik las je verhaaltje in Stroom-Esch blaadje met de titel: ik ben anders dan jij maar jij bent ook anders dan mij, toch zijn we allemaal gelijk.
    Dat is ook waar, zo waar als een koe. En iedereen is anders, geen mens is gelijk en dat maakt het juist zo mooi! We leren van elkaar en als ik zie hoe leuk en mooi jij kunt zingen en je best doet er iets moois van te maken, je webblog, zie hoe je van alles geniet… dat gun je toch iedereen? Petje af hoor. Je creativiteit ontplooien is het beste wat je kunt doen. Dat mensen met een beperking nog niet zo door iedereen geaccepteerd zou worden is misschien wel een gevoel en heb je ook wel een punt. Ik moet eerlijk zeggen, spreek voor mezelf, soms wil je wel iemand aanspreken maar ben ik soms bang dat ik diegene niet kan verstaan, ik ken nl. zo iemand, hele aardige man maar praat heel moeilijk en dan weet ik niet wat ik moet zeggen na 3x vragen wat ie zegt. Het is aan de buitenkant niet altijd te zien of iemand beetje goed kan praten. En ja…haha zeker hebben we állemaal onze kwaliteiten… èn onze beperkingen, zichtbaar of niet zichtbaar. We zijn niet alleen gelijk maar hebben ook recht op gelijke behandeling. Succes en knuffel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code